Jak na nový rok, tak po celý rok! Aneb, jak to s námi je.

Máme tady 1.1.2018. Přeji všem našim čtenářům, kteří se stále a opakovaně ptají, kdy bude nový článek, krásný a šťastný vstup do nového roku. Mějte se všichni moc rádi a nezapomínejte na to, že láska prochází žaludkem:).

Říká se, že jak na nový rok, tak po celý rok! Takže to zkusím aplikovat i na blogu, který jak jste si všichni všimli, chvíli spal. Většina z vás se ptá, jak to, že už s Hančou nepíšeme? Inu, tak to v životě prostě chodí. Lidem se životy mění, včetně nás a proto bylo čím dál méně času na psaní článků. S Hančou jsme si kdysi slíbily, že budeme psát pouze pro zábavu a radost. Jednou jsme však zjistily, že psaní pro nás už není radost ale spíše starost. Musely jsme se do psaní nutit a na našich článcích to šlo znatelně vidět. Rozhodly jsme se zvolnit a nakonec blog úplně usnul.

Během naší pauzy se stihla Hanka vdát, odjet na svatební cestu a zase se vrátit:-). Měla opravdu nabitý rok 2017. Do toho jí přišla jedna skvělá nabídka, otevřít si vlastní pekárnu na kváskový chléb, takže její zaměření se začalo ubírat podnikatelským směrem:). Držte ji se mnou palce, ať je z ní třeba nová Mašktrnica, a třeba se bude chtít občas podělit o nějakou zákulisní informaci, jak správně péct chléb:).

Má cesta se o tolik nezměnila. Stále jsem stejně střeštěná a zblázněná do jídla. Stále chodím po různých restauracích a bistrech a hodnotím je. Za poslední dobu jsem nasbírala docela dost tipů, o které se s vámi chci podělit. Proto se těště na spousty (hlavně Pražských) recenzí. Těšit se můžete i na nějaký ten receptík, který pro vás vymyslím, nebo vyzkouším, koupila jsem si totiž nový robot, na kterém bude takové vaření jedna radost. 🙂

Ještě jednou všem přeji krásný nový rok 2018 a těším se na vaše komentáře k novým článkům:-*

IMG_7034

O autorovi

Sarrah

Zobrazit všechny příspěvky